Uutissi Turust 9.2.2016

Paavo Pate Väyrysen uures pualuees on kaik hyvi. Toistaseks. Onkelmi tule vast sit jos pualueeseen liittyy toinenkij jäsen.
ooo
Nasa on hakemas ehriokkai astronauteiks kekkä vois lähettää avaruute. Keskustan pualuepäivilt oli lähetetty usiampikin hakemuslomake. Eikä yllätä et kaikis oli sama ehrokas.
ooo
Donald Trumppi on vaaliväittelys ilmottanu et hän kannattaa kiruttamist. Muut väittelijät oli samaa miältä: jos Trumppi valitaan ni see on suaranaist kirutust.
ooo
Tuttava Sitimarkettikauppias sanos et heil on asiakkaana nimpal innokas luannonsuajelija ja ikimetsien rakastaja et see on vaatinu hänen hedelmäosastollans avokaadon kiältämist.
ooo
Niämi oli kuullu kuj joku mukula oli iskällens huamauttanu keltsukas Åbo Svenskanin kohral et kato tual on Taikahuilu. Älä kitise sanos iskä. Juur sait jouluks nokkahuilun.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/245996404?secret_token=s-X8wMK” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa