Uutissi Turust 24.7 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisakrobaattina Vähä Heikkilä morjens
ooo
Venäjän Turun konsulaatti suljetaan. Kiinnostuksel orotellaan kiinteistön tyhjennyshuutokauppaa misä myyntiin tulee ainakin muun muas 385 Leninin päätä esittävää veistost. Jonssei ol tarpeeks Metalli 49:n vanhoi jäsenii ostamas ni myyrään kröntmänttinens kilohinnal.
ooo
Politiikan tutkijat on kesäkiistelyn keskel eritelle et on monellaissi piänempiiki poliittissi suuntauksii olemas. Esimerkiks simmosi porvarei kekkä haaveilee korkealentossi kutsutaan sfäärioikeistoks.
ooo
Logomon lähel on avettu uus baari mikä on vanhas junavaunus. Täyrellist arvioo ei voi irean toimivuurest viäl antaa mut jos vanhat sanonnat yhtään paikkans pitä ni ainakin vessa toimii.
ooo
Uudeskaupungis oltiin myymäs seurakuntatalon taireteoksii sentähren et niitä pirettiin vaikeasti lähestyttävinä. Oli luultavasten siis ollu sähköpaimenpiuhat ympäril tai jotta.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa