Uutissi Turust 24.4.2017

Uutissi Turust. Uutisskannerina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ike Kanervaa lobataan kovin Etyjin pääsihteeriks misä on 57 jäsenmaata. Jos hänet valitaan on seuraukset moninaissi. Ainakin tiaros on kohtalaisem mittavat 70-vuatisbileet.
ooo
Pohjois -Korea on uhkannu Austraaliaa mahrollisil ohjusiskuil. Sikäläiset ei olk kovin peljästyny kun he luattaa sihen et ne menee bumerangina takas.
ooo
Turkulaises pupis järjestettiin äänestetys et kumman kuuluis voittaa kiakon Suamen mestaruus, savolaisen vai tamperelaisen. Kaikkien vastaajien kesken arvottiin panimon sponsoroima iso tuappi Karhuu. Voittaja oli Sineprykoffi sentähren et äänestysprosentti oli tasan nolla.
ooo
Räntäsatees viätettiin kortteliajoi ja kaupunkinosaviikkojen avajaissi. Juhlapuheis pohriskeltiin satavuatiaan Suamen vetovoimatekijöi. Ihana ilmasto ja matala verotus torettiin keskeisiks.
ooo
Kupittaan siirtolapuutarhaa kyärätään poies Sitimarketin naapurist kun sihen olis kerrostalokaavaa tarjol. Pohrittiin et voisko asiat yhristää. Esimerkiks New Yorkis on kattopuutarhat suasitui niin et voisko Turus olla siirtolapuutarha vaik 18-kerroksisen liikekeskuksen katol.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/319187771?secret_token=s-x9Bwm” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa