Uutissi Turust 18.4.2017

Uutissi Turust. Uutisjatsarina Vähäheikkilä morjens!
ooo
Ålandsbankkeni on kehitelly ittestäns biohajoavan pankkikortin. Sihen voi yhristää omia aikojans tyhjenevän pankkitilin.
ooo
Pohjois Koreas taas koitettiin kovin ohjuskelkkailla mut myttyssen meni. Oli vaikutust jopa sihen kun nimettiin Pohjois-Korean kansalliskala. Valituks tuli itseoikeutetusten suutari.
ooo
Tampereel myytiin kaikkest isompi lottovoitto 89 miljoonaa euroo. Voittajast ei o viäl varma tiato mut epäilykset keskittyy tyyppiin ketä oli käyny Tampereen teknillises koulus laskettamas asiantuntijoil et 89 miljoonal eurol saa 11,8 miljoonaa kiloo mustaamakkaraa.
ooo
Juha Miato on taas syäny pääsiäisannoksens mikä on 40 ropposellist. Ei ilman vaikeuksii menny. Hänel kehittys mämmikouran jännetupin tulehrus.
ooo
Taas kerran varotettiin suamalaissi et pääsiäisen aikaan liikentees on ajettava hyvin rauhallisest ja vältettävä turhii ohituksii. Nämät vetoomukset oli suamalaiskuskit kuullu Bahraiunis asti.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/318190928?secret_token=s-0qTqy” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa