Uutissi Turust 10.4.2017

Uutissi Turust. Uutisääntellaskijana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Muutamis kunnis ei sähkönen luettelo toiminu ja äänestettiiv virheellisest. Turus hallistuspualueiren väki irvisteli et äänestettiin vihreellisest.
ooo
Vaalituloksist kirjotetut uutiset teki Yles nyt ensmäst kertaa robotti. Tämä näkys jäljes misä oli selväst enemmän empaattisuut kun ennen.
ooo
Olin Uudeskaupunkis keikal ja pettysin pikkasen. Kun olin Taivassalos sain silakoi, Askaisist sain maustekurkui ja Laitilast sain kaks kennoo kanammunii. Mut Ugist en orotuksist hualimatta saanu Mersuu.
ooo
Sanströmmi sanos et hän kyllästys kun joutus ain kääntymään takas tarkistamaan et unhottuskos kahvikeitin pääl. Hän kimmastus ittelles nimpal et nykyäns kun hän lähtee kotoo poies ni hän ottaa ain kahvinkeittimen ja silitysrauran mukaan.
ooo
Helsinkiin suunniteltu suurmoskeija on herättäny vastustust. Onkin ehrotettu et hanke kannattas toteuttaa Tampereel kun siäl on minareetti valmiina. Tämä Näsinneula.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/316885085?secret_token=s-ajSg0″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa