Uutissi Turust 3.4.2017


Uutissi Turust. Uutislantrarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Maastohiihron sm kisoi pirettiin Kontiolahrel ja järjestäjät kovin toivos et Mari Laukkanen ja Kaisa Mäkäräinen ottais osaa kans. Hee lähtikin ja pärjäs hyvin, kommentoisiva et oli ihan aseistariisuva pyyntö.
ooo
Yhä vaan kansaivvälisempi ruakavalio on suasios. Jopa simmost etnist herkkuu tarjotaan ku ranskalleipä minkä pääl on venäläist sualakurkkuu ja Perniön maksamakkaraa.
ooo
Puutarhamessui pirettiin Turus kovij ja paikal esitteli monet viherpeukaloans. Mut oli porukas joku simmonenkin kenel oli ihav valkonen peukku. Hän oli talvipuutarhuri.
ooo
Kameraseurojen Liiton kevätkokoukses esiintys kuapiolaissi luantokuvaajii kekkä on meininkis osallistuu samal kuval Vuaren Luantokuva 2017 tapahtumas sekä linnut et muut eläimet sarjaan. He keskittyy kuvaamaan kalakukkoo.
ooo
Pariskunta oli pölliny Pikämäes 32 ikkunaa. Karmivaa touhuu. Pariskunta otettiin kiinni lain puitteissa ja ikkunat pantiin kiinni. Ja heiän sellin ovi.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/315793396?secret_token=s-tiAEv” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa