Uutissi Turust 23.5.2022

Uutissi Turust. Uutisseparaattorina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tottuneiren luannontarkkailijoiren mukka rusakot on tänä keväänä nimpal isoi et on alkanu herätä epäilyksii siit et voiks valkohäntäpeura ja jänes risteyty keskenäns.
ooo
Suamej ja Ruatsin Nato-hakemuksest voiraan kuvailla simmottos et suamalaine ja ruatsalaine meni brysseliin ja vei kirjeen norjalaisel mikä sanos et viärään ettenpäi mut ensteks käyrään turkkilaises saunas.
ooo
Hansakorttelis oli viikovvaihtees liikkeel nimpal innokkai shoppailijoi et osa  suarastans liimautus nenästäs  kii näyteikkunaan.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen sanos et hän ottaa vakavasten nämät tuantirajotukset  ja on päättäny et hän on jatkos kaasus vaan joka toinen viikonloppu.
oo
Terve siv vaa

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa