Uutissi Turust 23.10 -Ei virallissi mut torellissi

Uutissi Turust. Uutisalikersanttina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tuttava eeveepee kamreeri oli saanu Raumalt simmosii uutissii et on tarkotus järjestää heiän kesäjuhlien yhteyres musiikkikappalei. Käsitöitä ja jaarituksii sisältävä ohjelmanumero. Sen nimi on Elämäni pitsi.
ooo
Turun kauppatoril on päätetty et koirat on sinne tervetullei. Sen kunniaks järjestettiin Häntä heiluu -tapahtuma mihin osallistus yli 100 koiraa. Suunnitelmii kauppahallin siirtämises Wiklundin takapihal tilaisuuressa pääasias haukuttiin.
ooo
Alkoholii voi jatkos tilata kotiovel Woltin kautta. Wolt -lähetin tehtäväks jää arvioira et onk tilaaja niin päihtyny ettei hänel voi enä tarjoilla. Lähetei koulutetaan sanomaan suameks et ”Woltista hyvää iltaa ja rauhallinen puhallus tähän”.
ooo
Varhaiskasvatuksen Liitto on kummastellu ku heil on tullu pal jäsenii Naantalin suunnalt. Kysymykses on väärinkäsitys. Moni Rymättylän perunaviljelijä oli luullu et tämä on heil tarkotettu yhristys.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa