Uutissi Turust 22.1 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisafgaanina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kiinteistökuplan syntymisest ja mahrolliset romahtamisest on  virallisest varoteltu. Torellisest romahti kuplakiinteistö mikä on Turun Impivaaras.
ooo
Tost on ollu ihmettelyy et kuin kilpahiihtäjät niin kovin käyttää fluorii suksitten voitelus. No tämä on selvä asia. Suamen Hammaslääkäriliitto suasittelee fluorin käyttämist, sen ny kaik tiätää.
ooo
On miätitty ketkä vois olla sopivii esiintyjii kun Suamen Rahapaja täyttää 165 vuatta. Ehroretetaan et avajaispuheen vois pitää Kalle Euro ja liikuntaohjelmaa esittäis Lauri Markkanen.
ooo
On ilmotettu et Petteri Orpo on ollu Turun junast päätettäes jäävi. Oppositios on riamastuttu ja julistettu et koko hallitus ei o häävi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa