Uutissi Turust 21.8.2017

Uutissi Turust. Uutisfundeeraajana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Pahottelen et ei nyt olk kauhiasten pal humoristissi ajatuksii päähän tullu. Sevverran sanon täst Turun kauhiast tapauksest et ehrotan koko sil olemattomal arvovallal mikä mul on et niil ihmisil ketä henkens kaupal meni pualustama ja auttama häräs olevi turkulaissi tulis mun miälest myäntää oikken turkulaisen nimi ja arvo.
ooo
No yks tiäreuutinen tuli senttäs miäleen Amerikast. Siäl on menos täyrellinen aurinkonpimennys. Kolmisenkymment prosenttii kansalaisist tosin kiältää aurinkonpimennyksen olemassaolon ja sanno et se koko juttu on merian vääristelyy.
ooo
Ollaan ihmisiks siv vaan.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/338787289?secret_token=s-zfY8L” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa