Uutissi Turust 14.8.2017

Uutissi Turust. Uutisinkkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yhrysvaltain resirentti ronalt Rumppi on tuskaantunu meriassen ja alkanu tuattaa uutissi misä kerrotaav vaan hyvii asioi hänest. Etelämäki huamautti et on Uutissi Turust lähetyksest pualittain pöllitty esipuhe. Simmonen ku ”Uutissi Trumpist. Ei torellissi mut virallissi”
ooo
Urheiluu. Tuli tiato et Nummeliini on lährös Japanissen pelaamaan ja ittekin tykkäsin et on kyl ikää jo pikkasel liikaa. Mut sit ymmärsin et see olikin Petu eikä Timppa kul lähtee.
ooo
Finnairin johtajal annetaan 130 tonnin ylimääränen eläke. Eikä täsä viäl kaik. Finskin koneis hänel annetaan paikka misä on tavallist suurempi lompsatila.
ooo
Yhren Koskisen Raunistulast Skoda oli hyytyny ilma syytä Ohikukutiäl. Hän jätti kärryn vaan tiänpiäleen ja lupas mennä huamen kattomaan. Et voihan see olla vaan poliittinen lakko.
ooo
Pelkkii nekatiivissii uutissi merias. Nykkin riakuttiin et maailman vanhim miäs on kuallu. Vaik ihan yhtä hyvin olis voinu tehrä uutisen otsikol: maailman vanhin miäs ei viäläkän o kuallu.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/337791312?secret_token=s-GG78I” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa