Uutissi Turust 7.8.2017

uutissi Turust. uutisbratwurstina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kiinan laivasto suaritti laivastoviarailun Helsinkissen. Onneks ei kokonaisuuressans. Jos hee olis kaik paatit tuane ni silta Helsinkist Tallinnassen olis ollu valmis.
ooo
Ilta-Sanomis oli juttu et Pentti Oskari Kankas ja Biitlesit tapas toisens Hampuris 50 vuat takaperi. Keikkapyyntö siin tapaukses esitettiin. Mut ei se keikka kostkaan toteutunu. Seittemän Seinähulluu Veljest ei ekiälitairon tähren päässy Hampurissen ikä.
ooo
Ruattin entinen pualustusministeri oli näytelly penistäns juhlis. Hänt on asiast moitittu vaik torellisuures hän vaan havainnollisti mimmosi minisukellusvenei heiän laivasto on jahrannu.
ooo
Perussuamalaissi on täysin turhaan moitittu rasisitiseks pualueeks. Nykkin hee valitti presirenttiehrokkaaksens ihan patamustan konservatiivin.
ooo
Poliisi on löytäny Kurjenrahkan suunnast monii hamppupensai. Poliisilaitokselt tiarotettiin et takavarikoitu hamppu on tehty vaarattomaks. Polttamal.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/336789057?secret_token=s-zmcIF” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa