Uutissi Turust 28.8.2017

Uutissi Turust. Uutisantilooppina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kauhia myräkkä Amerikas. Kansaivvälisel avaruusasemal oli tullu hätänen puhelu misä oli sanottu: This is Houston. We have a broblem.
ooo
Pelkian vormulakisojen jälkeen oli järjestetty yllättävä roupping-testi. Oli muummuas hyvin tarkal silmäl kattottu et mitä oli suamalaiskuljettajan bottas.
ooo
Laitilan panimo on suunnittelemas simmost kaljamerkkii misä olis sinihomejuusto mausteena. Nimeks tulis Gallian Kukko. Ja sit see muikummakunen kala Kukko tiätty kans.
ooo
Nevarin Veikko täytti vuasii ja muisteli tamperelaist asiakast ketä tiukkas Turun Konemyynnis et näkyyks täl vehkeel satelliittikanavat ja kun sanottiin et ei valitettavast näy ni ihmetteli et kuin se silti voi maksaa mont sataa euroo. Myyjä sanos et pääasias sen tähren et see on mikroaaltouuni.
ooo
Renmaritten puheenjohtaja Antti Rinne kannustaa synnytystalkoisiin. Toimii. Prinsessa Madeleine ilmottaa orottavans kolmatta lasta jo.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/339803358?secret_token=s-8skey” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa