Uutissi Turust 28.8.2017

Uutissi Turust. Uutisantilooppina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kauhia myräkkä Amerikas. Kansaivvälisel avaruusasemal oli tullu hätänen puhelu misä oli sanottu: This is Houston. We have a broblem.
ooo
Pelkian vormulakisojen jälkeen oli järjestetty yllättävä roupping-testi. Oli muummuas hyvin tarkal silmäl kattottu et mitä oli suamalaiskuljettajan bottas.
ooo
Laitilan panimo on suunnittelemas simmost kaljamerkkii misä olis sinihomejuusto mausteena. Nimeks tulis Gallian Kukko. Ja sit see muikummakunen kala Kukko tiätty kans.
ooo
Nevarin Veikko täytti vuasii ja muisteli tamperelaist asiakast ketä tiukkas Turun Konemyynnis et näkyyks täl vehkeel satelliittikanavat ja kun sanottiin et ei valitettavast näy ni ihmetteli et kuin se silti voi maksaa mont sataa euroo. Myyjä sanos et pääasias sen tähren et see on mikroaaltouuni.
ooo
Renmaritten puheenjohtaja Antti Rinne kannustaa synnytystalkoisiin. Toimii. Prinsessa Madeleine ilmottaa orottavans kolmatta lasta jo.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/339803358?secret_token=s-8skey” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!