Uutissi Turust 2.1 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutispakkasukkona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Sauli Niinistö piti viimisen uurevvuarenpuheensa. Pualustusvoimatten paris ja vallankin kasarmeil kiinnitettiin huamio sihen et hän maltto olla käyttämät ilmasui vanhal vähän päivii ja aamuja harsomaisen röpelösti ja pelle lähtee, sirkus jää.
ooo
Maskun kunta on ottanu hianosten huamioon sen et voimakkaat hajut voi aiheuttaa allerkissi reaktioi ja julistanu Maskun tuaksuttomaks kunnaks. Tuttava emeritus kamreeri huamautti et tämä ei tiätty koske Lemun aluetta.
ooo
Rokkenrolliyhtye Popedan laulusolistiks on valittu Olli Herman. Samas yhteyres on ehrotettu et yhtyeen nimeks voitas vaihtaa Hermannin nuorisoseura.
ooo
Mantun krillin jonos oli kahrel tyypil tullu kova riita ja toinen oli uhonnu toisel et lähretäänks jääkiakkokaukaloon. Kun siit mitä mää meinaan sul ny tehrä saa täsä kaks vuatta linnaa mut kaukalos vaan muutaman ottelun pelikiallon.
ooo
Terve siv vaa ja Hyvää Uut vuat kans

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa