UUtissi Turust 19.2 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutiskatalysaattorina Vähä Heikkilä morjens
ooo
Nuaret on kuulemma nykyäns aika vaativaissi tyäolosuhteittens kans. Tämä tuli toristettuu kun Nelkku baaris kuultiin ku yhres pöyräs sanos joku Lehmusvalkaman lähihoitaja et muuten kiva tyäpaikkka mut siit hän on valittanu tyäsuajeluvaltuutetul  ku monil asiakkail on kovin vanhanaikassi miälipitei .
ooo
Liiketoiminnan perustutkinnon pääsykokeis oli kyselty et mikä on se asia mikä jää loppujen lopuks viivan alle. Joku vähä rennommin mukana ollu tyyppi oli vastannu et Tepsi ny ainakin näyttäis jäävän.
ooo
Kovin näyttää menevän ankaraks kiälenkäyttö politiikas kevään tullen. Siin ei kumminkan o kai mittän perä et ammattiliitot olis järjestämäs Turun toril pääministerin haistattelutunnin.
ooo
Ulkomailt. Tampereen yliopistos ei voi lukee oikeustiäret paitti kesäyliopistos mihen saa opiskeluoikeuren jos on hyvät numerot lukíos tai pärjää pääsykokeis  tai on kattonu vähintäs kaks kautta saksalaissi rikossarjoi telkkarist
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa