Uutissi Turust 17.7 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutiskanoottia  Vähä Heikkilä morjens.

Reijo Mäki pääsi Booktoril haastatteluun vaik selkä oli älyttömän kippiä sekä Reijol et haastattelijalla. Porukas keksittiin nimi uusimmal Vares kirjal. Noidan nuoli.
Ooo
Ekonomi Karlssoni ireoi mökilläns et mitä voi tehrä käytöst poistetul savustuspöntöst. Hän oli tuunannu siit tervapääskyil pöntön.
Ooo
Joku tyyppi oli suppilauran kans purjehtinu Tukholmasta Turkuun. Kun kysyttiin et mitä hän kaipas matkal ni oli sanonu et seisovaa pöytää.
Ooo
Työväenopisto kyselee et mitä kurssei tarttis talvella olla. Mäkinen sanos et mölkkykurssi. Heil on ratkastu mölkkyy pelaamal et ketä jynssää perunat. Frouva on harjotellu salaa eikä o kertaakaan joutunu pesuvuaroon.Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa