Viikon turkulainen Petri Rajala

Höyrylaiva Ukkopekan teatteriristeilyllä Petri Rajala oli Tapani Löfving.

Peppi on uskollinen

Jotkut turkulaiset ovat niin turkulaisia, ettei heidän synnyinseutunsa voi asiaan vaikuttaa. Uskollisista uskollisin on Petri ”Peppi” Rajala, huimat 46 vuotta elämästään Turun kaupunginteatterille omistanut ammattilainen. Petri syntyi Jyväskylässä joulun alla 1945. Parikymppisenä hän tuli Turkuun eikä ole täältä koskaan halunnut pois, vaikka teatterimme on kokenut ylä- ja alamäkiä ja kysyntää muuallekin olisi ollut. Alku ei olisi voinut olla komeampi, sillä Petri pääsi nauttimaan Kalle Holmbergin ja Ralf Långbackan lentoon puhaltamasta ”kotkien kaudesta”. Loppu oli taas nousua Mikko Koukin ja Arto Valkaman johtajakautena.

Paitsi näyttelijänä Peppi tunnetaan tunnelmoivana trubaduurina ja  yhteislaulujen laulattajana, joka kitaroineen heittäytyy yhtä hyvin Junnu Vainion kuin Vladimir Vysotskinin maailmoihin.  Muuntautumiskykyä riittää. Tulisen vasemmistolaisen nuoruuden elänyt Rajala ei kaihtanut sitäkään, että heittäytyi äskettäin Roope Lipastin Louhisaaren linnaa varten kirjoittaman tekstin myötä marsalkka Mannerheimiksi.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa