Uutissi Turust 17.1.2022

Uutissi Turust. Uutisplanttarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Fyysikot on selvittäny, et kun kaks mustaa aukkoo o lähel toisians, ni niitte vauhti tuplaantuu. Viitala raportois et Tampereel on asia testattu niin et panti kaks mustaamakkaraa viärekkäi. Mittä ei tapahtunu  mut ku Mustajärven Pate tuli paikal ni sillon ne häipys valon nopeurel
ooo
Yks raisiolainen tangomarkkinoiren alkueris välttävästen menestyny alotteleva artisti otti nyt  osaa  Uuden Musiikin Kilpailuun säveltämälläns kappaleel ”Tango Omikron” mut ei päässy jatkoon vaik kertsi oli kuulemma hyvinkin tarttuva.
ooo
Katteltiin ampumahiihtokisoi ja kuultiin ku  kommentaattori neuvos kilpailijaa et: “Nyt ei pidä jäädä tuleen makaamaan”. Lajin huomioon ottaen oli vallan erinomanen ohje.
ooo
Janne Ahonen on voittanu mäkihypyn Suamen mestaruuspronssii. Tämän mahrollisti see et Veikko Kankkonen ei täl kertaa ottanu osaa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa