Uutissi Turust 14.3.2022

Uutissi Turust. Uutisleskellehtenä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Simmosii ihmissii on olemas kekkä tyäskentelee Puuttiniv Venäjän pualest levittämäl propakantaa somes. On kysytty et mimmonen palkka heil on.  On kuulemma piäni rahapalkka mut lisäks tyäsuhreautona petrollikäyttöne Lara.
ooo
Suamalaine fraasisanakirja on jouruttu päivittämä ku siin on ilmaus ennen sotii minkä selitetä tarkottavan ennev vuatta 1939
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen on tosissans varautunu mahrollisiin kriisiaikoihi. Kotivara on kunnos. Oli ostanu kuus kasipäkkii Karhuu ja viäny perunakellarisse. 72 tunnin tarve.
ooo
Olkiluadon kolmosvoimala on alkanu lykätä sähköö verkkoon. Äijät toril pelotteli et jos vanhat merkit pitä paikkans ni  tämä on sen sortin sähköö et ku katkasijast napsauttaa valot pääl ni jo kahrentoist vuaren pääst lamppu syttyy.
ooo
Terve siv vaa. Slava Ukraini.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa