Uutissi Turust 14.3.2016

Uutissi Turust. Uutislampuotina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun satamas liikennöintii ollaan vakavasten rajottamas uusil määräyksil. Naantalin kaupunkintalon kaffehuaneest tuli kommentti et hyvä irea. Et kannattais alottaa laivoist.
ooo
Tämä Akseli Smithi on kärähtäny kun oli vireoinu salapitten naisviaraitans. Siin ei o mittän perää et niit vireoi vois hake netist hakusanal Akselin Touhula.
ooo
Yks Mika Naantalist huamas et Turun Sanomat on kaikist laaja-alasin paikallislehti. Siin oli uutinen et on löyretty suuri musta aukko kolmen ja pualen miljardin valovuaren pääst. Ja tämä uutinen oi sijotettu uutissi lähialueelt -osastossen.
ooo
Hese Salmela ei ottanu huamioon kummottos alkaa netis tulla kuraa joka tuutist jos alkaa julkisii lausuntoi antama. Seuraavaks kannattaa lanseerata kokovihahampurilaine.
ooo
Tepsi alotti pleijarit ja voitti Vaasan Sportiin. Seuraavaks vastas Oulun Kärpät. Ainakin Tami Tamminen on ollu tyytyväinen. Ketä tahans voittaa täsä sarjas ni Tami pääsee sanomaan et hänen tyätäns täsä vaaj jatketa.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/251768229?secret_token=s-lHkMy” params=”color=ff9900&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!