Uutissi Turust 14.3.2016

Uutissi Turust. Uutislampuotina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun satamas liikennöintii ollaan vakavasten rajottamas uusil määräyksil. Naantalin kaupunkintalon kaffehuaneest tuli kommentti et hyvä irea. Et kannattais alottaa laivoist.
ooo
Tämä Akseli Smithi on kärähtäny kun oli vireoinu salapitten naisviaraitans. Siin ei o mittän perää et niit vireoi vois hake netist hakusanal Akselin Touhula.
ooo
Yks Mika Naantalist huamas et Turun Sanomat on kaikist laaja-alasin paikallislehti. Siin oli uutinen et on löyretty suuri musta aukko kolmen ja pualen miljardin valovuaren pääst. Ja tämä uutinen oi sijotettu uutissi lähialueelt -osastossen.
ooo
Hese Salmela ei ottanu huamioon kummottos alkaa netis tulla kuraa joka tuutist jos alkaa julkisii lausuntoi antama. Seuraavaks kannattaa lanseerata kokovihahampurilaine.
ooo
Tepsi alotti pleijarit ja voitti Vaasan Sportiin. Seuraavaks vastas Oulun Kärpät. Ainakin Tami Tamminen on ollu tyytyväinen. Ketä tahans voittaa täsä sarjas ni Tami pääsee sanomaan et hänen tyätäns täsä vaaj jatketa.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/251768229?secret_token=s-lHkMy” params=”color=ff9900&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa