Uutissi Turust 10.3.2016

Torstain riamunkirjavi uutissi.

Viimesimmän tutkimuksen mukka avioliitos olevien miästen kuulo o yleiseste alentunu. Tutkimukses ei selvitetty et onk kysymykses alentunukuulemiskyky. Vai halu.

Vähä jo vanhemman turkimuksen mukka simmoset ihmiset kenel o sisko on kiltimppi ku muut. Perustekkin on tiätty tähä yksinkertane. Jos sul kerran o sisko ni sun ei tartte sit nimpal kiusata muit ihmissi.

Lehres oli ollu et jukurtis o syäpä aiheuttavi ainei. Tätä kovi paheksus ja piti vakavana hoitajat ketä haastateltin tosa Tyksin pihal misä ne oli tupakal.

Urheilu. Meirän toimitukselt on tiarusteltu et mitä siin potus o mist maalivahrit ai vähä väli pelis ryystä. Tämäm pitäis olla selvä. Siin on torjunta ainet.

Terve siv vaa. Huamen on perjantai 🙂

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa