Uutissi Turust 13.11 -Ei virallisii mut torellissi

Uutissi Turust. Uutisalgorrytminä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Mäntymäen vanhainkodis oli yks pappa siirretty avaimettomal osastol sej jälkeen kun hän oli  vanhuudenhöperehtiny et jeee, sekä rollarit että biitles on just julkassu uuden levyn.
ooo
Ekonomi Karlssonin teinipoika oli kinunnu isäukolt rahaa et saa ostaa isänpäivälahjan. Oli saanukki ja oli ostanu sähkötupakkasetin. Karlssoni riamastus et ei hän polta mihen poika et voi voi no ei mittäm mää voin käyttää.
ooo
Euroopan Uniooni on kovat ukaasit antanu siit et tarttis ennallistaa maisemii. Yks Viitanen kenet mää hyvin tunne  ehrottaa et alotettas musiikkitalon tontist mihen vois puut palauttaa. Jos ei mahru muuten ni voi sevverran korkiat sokkelikivet laittaa talol et puut mahtuu talon alle kasvama. Saatais Turkuun kauan kaivattu näkötorni samal kaupal
ooo
Polkupyäräilevii paperittomii ja äänettömii maahammuuttajii on ilmaantunu itärajal. Heiän  puute on opittu korjaamaan rajal. Laitettu paperine päristin pyykkipojal kii takapinnojev väliin ja lähetetty takas. Simmottos heil on paperit ja äänikin pääsee.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa