Uutissi Turust 12.2 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisaleksanterina Vähä Heikkilä morjens
ooo
Joku älykääpiö kekkas et Stuppi oli presirentiks passeli valinta kun ei tartte tulevaisuures vaihtaa kadunnimii kun Aleksanterinkatu on jo valmiina. Turus kyl joku vastapualen äijä mutisi et on meilläkin Aurajoen jääl ollu Pekan paana vaik ov välil sulanu.
ooo
Suamen presirenteil on oma vaakunakilpi mihen täytyy joku ylevä lause laittaa. Pekka Haavisto oli kuulemma  valmiiks pohriskellu et voisko olla simmonen lause et Pekka – aina kakkonen, ei koskaan kekkonen.
ooo
Hollyvooris on kuulemma suunnitteil elämäkertaelokuva Vladimir Puuttinist. Se kertoo ajast ku Puuttini oli Leninkraris lehtimyyjänä ja teki sateel lätsän päivän aviisist. Leffan nimi on Paholainen pukeutuu Pravdaan.
ooo
Yks tuttava kamreeri eeveepee oli viime viikol ollu keskikaupunkil ja huamannu et poliittinen lakkomiälenosotus oli käynnis ku kuarmurit ajo ympärs kaupunkii ja porukka huuteli iskulausei. Sit vast ku alko sata karkkei niskaan ni päätteli et nämät on penkkarit eikä miakkarit.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa