Uutissi Turust 12.2.2018

Uutissi Turust. Uutisvassperina Vähä Heikkilä morjens.
oooo
OIymppiakisat alkane ja taas on huamattu et taktiikka on mones lajis tährelline. Esimerkiks mäkihypys suamalaiset jako voimans hyvij ja säästi tehoja suurem mäen kilpailussen hyppäämäl vaan kerran pikkumäest.
ooo
Liaros on miäsverkostot nostane piänen äläkän tasa-arvon tähren. Huamattiin et koko kunnan historias ei o hallitukseen valittu yhtä ainut miäspualist liatolaisministerii.
ooo
Loimaal on huhumylly suurimmillans kun pohritaan ketä on voittanu jättipotin. Epäilykset kohristuu yhteen sikatilalliseen kenel oli nähty pääs ihan upouus lippalakki misä ei o eres minkä firman mainost niin et se oli pröystäilemäl omal rahal ostettu.
ooo
Turus demarien vanha kaarti ihmettelee nuarten intoo yhteistyähön vihreiren kans. Kokemuksen syväl rintaäänel he huamauttaa et ei viheriäisilt mittän rakennusoikeuksii pualueen kiinteistöil saa eikä kaljammyyntilupii Ruisrokkiin.
ooo
Automaatio leviää joka paikas. Tämä oli jo kaiken huippu et Turun tuamiokirkon urut rupes soimaan omia aikojans ennen konserttii.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa