Uutissi Turust 19.2.2018

Uutissi Turust. Uutisalpakkana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
On herättäny ärtymyst see et suamalaisii jaetaan A ja B luakan kansalaisiin kaikil tavoil. Tämä on menny jopa tautiluakituksiin saakka. Toisil on A-virus mut iso osa kansast joutu tyytymä B-virukse.
ooo
Siin ei kai ol mittän perää et Suamen kansallispyhäkköö Turun tuamiokirkkoo alettais markkinoira kansaivvälisil matkailijoil nimikkeel Dom of Finland.
ooo
Niämen kylpyläpariskunnan uus aluevaltaus on et hee alka hoitama Helsinkis olevaa punalinnake Kulttuuritaloo. Täsä voi olla siitä kysymys et kun sotaveteraanit on jo kaik kuntoutettu ni nyt aleta viimissi kommunistei kuntouttama. Kaikkii ei porvariks saara kuntoutettu mut jonkun sortin demariks nyt eres sentä.
ooo
Loimaan lottovoittajan etsinnät jatkuu. Vimeks epäiltytjen joukkoon on joutunu yks kojonkulmalainen tyyppi ketä oli käyny Ossuspankis eikä ollu varastanu kynää vaik se ei ollu eres kettinkil kii pöyräs.
ooo
Pääministeri Ratas lupas et hän pualtaa Suamest Tallinnassen tehtävää tunnelii. Tosin tämä on mones miäles turhaa rahan hukkaamist ku kovim moni suamalainen on jo nyt Tallinnaan päästessäns ihan umpitunnelis.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa