Uutissi turust 12.12 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisalpiinona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Joulu alkaa jo pian lähestyy ja joulupukin pikku apulaissi on suurii määrii liikkeil. Tämä oli kumminkin yllättävää et europarlamentin varapuhemiähen kottoo oli löytyny kuussataa tonttuu.
ooo
Talousuutissi Pirkammaalt. Tamperelaiset oli ollu Baltic Princessil risteilyl ja joku oli tullu väittäneeks  et ihan tavallinen möpleeraus voiraan muuntaa kären kääntees Aalto-huanekaluiks.
ooo
Vlarimir puuttini on hyväksyny Venäjän budjetin ens vuadeks. Yllättävää on see et pualustusmenot ei juur o kasvane. Mut hyäkkäysmenot on toisaaltans tiätty ihan taivais.
ooo
Turun kaupunkiliikenteen Föli pussiin nousi  joku matkustaja ja marmatti et sää olit myähäs . Niin on palkakki sanos kuski.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa