Uutissi Turust, ei virallissi mut torellissi 11.7.2022

Uutissi Turust. Uutisfanaatikkona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yliopistonkadun yrittäjät on kyllästyne laitapualen porukoihin mikkä notkuu aika epäsiisteinä siin penkeil kauppojen erustal. On jo soiteltu Vuarion kodinkonehualtoon ja kyselty et olisko heil viäl varastos yhtääv vanhaa pulsutoripesukonetta.
ooo
Purjehduksen harrastajil on järjestetty tänä vuanna leikkimiälissi viästikilpailui.  Henkitysliiton uniapneakerhokin  osallistuu.  Heiän joukkueen nimi on luannollisest Kitapurjehtijat.
ooo
Simmone huhu kiärtää  et nyt olis perustettu musiikkileikkikoulu simmosil kenel on suuruusrenhullui ajatuksii ja poukkoileva käytös. Elon Muskari.
ooo
VR pahottelee et on ollu virheellissi kuulutuksii asemil ja junis. Kuulutuksis on muummuas väitetty et junat kulkis aikataulussans ja ilman mittä häiriöi. Virheelliset kuulutukset pyritään poistamaan mahrollisimman pian.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa