Uutissi turust – 11.4.2022

Uutissi Turust. Uutispäälärinä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Jääkiakon välierät on käynnis ja Tepsi pääsi ensmätteks matkustama Tampereel. Innostus joukkueen keskuures oli kova ku tiärettiin et päästään uuteen halliin ja lisäks oli vähä lupailtu et saatais ajella ratikal kans. Pettymys oli kova ku ensiks tuli ilffeksilt pataan ja sit sanottiin ettei mittär ratikkaa mut korvaukseks saatte vapaaliput Lenin museossen.
ooo
Toimitukseltamme tiarustellaan et onk muis mais tämmöst virpomisperinnet kans. Vastaamme et on. Esimerkiks ku Venäjäl lapset tulee kiarrokselt jostain rikkaammast talost ni ne sanos et juu, siäl oli garkkia.
ooo
Postinkantaja oli jättäny täl viikol lehret tuamatta. Kun valitettiin ni hän sanos et uutisis oli et jakeluvelvotetta on vähennetty.
ooo
Turun seudun ornitolokien kokoukses oli käyty väittelyy siit et mist pesäst sitä ottais kaikest mialuummin havaintopinnan, Joku takarivis mutisi et Puuttinin kualinpesäst.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa