Tor rokotti virheistä

FBC Turun ja Loviisan Torin kohtaaminen perjantai-iltana tuskin jätti ketään Sport Gardenilla kylmäksi. Harmi vain että kokenut Tor onnistui pitämään tiukemmin kiinni pelisuunnitelmastaan ja vei molemmat pisteet mukanaan ydinvoimalakaupunkiin. Kotijoukkue ei tehnyt iltapuhteestaan mitenkään helppoa, kun karkeat virheet seurasivat toisiaan ja siinä valossa oli jopa ihme että voitosta taisteltiin loppuminuuteille asti.

FBC Turku – Loviisan Tor 7-9 (2-2, 2-3, 3-4)
ottelupöytäkirja

Havi-laukoo.jpg
– Juu kyllähän kupletin juoni oli tänään aika pitkälti sellainen, että tarjoiltiin ensin kaverille helppo maali eteen ja sitten kovan duunin kautta tasoihin. Lopussa ei enää kiri sitten ihan riittänyt. Tällä tasolla ei tällaiseen määrään henkilökohtaisia virheitä ole varaa ja nytkin Tor rokotti näistä kovalla prosentilla. Peli olisi ollut ihan voitetattavissa, joten kyllä tällaiset tappiot jättää todella happaman maun, myönsi FBC Turun päävalmentaja Teemu Vainio pelin jälkeen.

Santeri Urposen tasoittaessa päätöserässä lukemiksi 6-6 tuntui hetkellisesti jopa siltä, että peli saattaisi kääntyäkin kotijoukkueelle. No se ohikiitävä momentum kuivui kasaan hyvin nopeasti kahden perättäisen jäähyn myötä joista jälkimmäisen Tor käytti Iiro Lieden maalatessa hyväkseen. Muutama minuutti tästä ja keskialueella karkea hassi ja loviisalaiset karkaavat jälleen kahden maalin päähän.

Hoikkalan-maali.jpg
Kotijoukkue kokoontuu aikalisälle ja kahteen pelaavaan kenttään meno auttaa. Paine siirtyy Torin kenttäpäätyyn ja paikkoja alkaa syntyä. Aleksi Lahti uittaa maalin edestä kavennuksen ja tasoitusmaalikin oli jo verkossa, mutta tuomareiden liian hätäinen vihellys jättää sen lopulta syntymättä. Kaivattu tasoitus jää nyt tekemättä ja Jonas Hällfors karkaa lopulta puolittaisesta läpiajosta sinetöimään illan loppuluvut 7-9:ään.

Kauaa ei kitkerää tappiota auta jäädä murehtimaan, kun tuleva viikko pitää sisällään kolme todella haasteellista peliä. Ilman pistemenetyksiä oleva Erä Akatemia isännöi keskiviikkona Tapanilan Mosahallissa BeeCeetä ja virheiden määrä pitää saada nyt minimoitua, mikäli halutaan palata pistekantaan. Perjantain kaltaisella tarjoiluilla nuoret ja taitavat akateemikot eivät ole yllätettävissä. Tuleva viikonloppu pitää sisällään tuplapelit kotona Gardenilla, kun lauantaina saadaan vieraaksi NST Lappeenrannasta ja sunnuntaina SB Vaasa.

Immo-vs-Savu.jpg

Yhteistyössä

Yhteistyökumppaneidemme tiedotteita