Pop Up Birdlandissa on jamit

Pekka Johansson, pitkän linjan tuottaja

 

Vuosina 1996-1998 toimi Turussa Hamburger Börssissä elävää musiikkia tarjonnut jamipaikka Birdland. Nyt Birdland on palannut Pop Up Birdlandina Taiteen talon tehdasrakennuksen toisen kerroksen pääsalissa. Kuukauden ajan on tarjolla elävää musiikkia jazzin ja muun musiikin ystäville kotimaasta sekä ulkomailta.

Taiteen talon pääsali on mitä mainioin paikka jameille.

Jonkun pitää järkätä, näin sanoo Pekka Johansson, historian ope, jonka musiikki vei mennessään. Hän tuottaa kuukauden tapahtumat. Mika Wikströmin luotsaama turkulainen Kahvila Otava pitää huolen iltojen tarjoilusta.

Luvassa hyvää menoa koko kuukausi. Eero Raittinen ja Pepe Ahlqvist yhdessä turkulaisen Traveling Jones -yhtyeen kanssa päättävät kuukauden livetapahtumat.

Nyt on tarjolla ainutkertaisia livejameja Turun keskustassa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa