Uutissi Turust 9.10 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisprintterinä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Köyhtyminen on Suames torellinen ilmiö. Toimituksemme haastatteli yht tyyppii ketä kovin valitti et hän on joutunu kokemaan tämän henkilökohtasest. Kun tiarustelimme et onk hän pätkätöis  palvelualal ni hän vastas et ei ku osakesäästäjä.
ooo
Tuskallisten leikkausten kohteeks joutuu moni. Pahiten tämä osuu MTV3:n kahrennenkymmenennenneljännen tyäntekijän kohral. Uutisis sanoittiin et leikataan 23 ja puali tyäntekijää.
ooo
Fölis istus tosa yks tosi äkäne mummu etupenkil ja tökkis kuskii sattenkepil ja kysys et onk tämä Puistokatu. Kuski sanos et ei se ol, ku se o mun kylkiluuni.
ooo
Ekonomi Karlssoni on innostunu näit surokutehtävi ratkasema ja nyt sit kans laatimanki. Hän otti osa laatimiskilpailu nii vaikial surokul  et sitä ei ol kettä viäl pystyny ratkasema. Ei eres Karlssoni itte.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa