Pikkujoului viätetään taas pitkäst aikaa

 

Työyhteisö on muuttunut monessa yrityksessä viime vuosina. Töitä on paiskittu mahdollisimman paljon etänä ja yhteiset kahvihetket työkavereiden kanssa ovat muisto menneiltä vuosilta.

Nyt onneksi tilanne on muuttunut. Vaikka työnteko on muuttunut etäluonteisemmaksi aiempaan verrattuna, niin työyhteisö on herännyt jälleen henkiin, kun useita työpäiviä kuitenkin vietetään yhdessä viikottain.

Työkavereiden merkitys on huipputärkeä. Moni on kokenut etätyön virikkeettömäksi ja luonteeltaan yksinäiseksi. Kuulua ryhmään ja olla tärkeä on jokaisen dna:han kirjoitettu tosiasia.

Pikkujoulun vietto on työyhteisölle loistava mahdollisuus olla yhdessä ja rentoutua ruoan ja lähestyvän joulutunnelman muodossa.

Pikkujoulun viettopaikkojen varaaminen on jo käynnissä. Vahvasti turkulainen Otava-kahvilat tarjoaa useita eri vaihtoehtoja, joihin kannattaa tutustua.

Riemukasta pikkujoulun odotusta kaikille!

#pikkujoulut#hauskaayhdessä#otavakahvilat

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa