6 säästövinkkiä liikkumiseen

 

    6 keinoa taloudelliseen liikkumiseen

  1. Suosi kävelyä ja pyöräilyä ensisijaisina kulkumuotoina aina kuin mahdollista. Pyörä on usein nopein menopeli alle viiden kilometrin matkoilla kaupungeissa.
  2. Anna kuskin kuljettaa. Joukkoliikenteellä kulkeminen on yleensä energiatehokkaampaa ja usein edullisempaa kuin autoilu.
  3. Vältä turhia startteja. Ajokilometrejä ja päästöjä voi vähentää helposti yhdistelemällä erillisiä automatkoja yhdeksi reissuksi.
  4. Kaksin aina kauniimpi ja autoillessa halvempi. Kimppakyydit ovat hyvä keino vähentää polttoaineen kulutusta ja saada säästöjä.
  5. Kevennä kaasujalkaa! Vähentämällä ajonopeuttasi 10 km/h voit säästää pitkän pennin polttoainekuluissa.
  6. Säästä säätämällä. Autojen ilmastoinnin osuus on 4–10 % polttoaineen kokonaiskulutuksesta, ja säännöllinen rengaspaineiden seuranta voi säästää jopa 1,5 % polttoaineen kulutuksesta.

Lähde: raisio.fi

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa