Juttutuokio Esan kanssa

Juttutuokio Esan kanssa

Vuosien kokemuksella ja asiakaspalvelulla

Esa Harkka on pitkän linjan automies ja asiantuntija, joka veljensä Tomin kanssa pyörittää monipuolista autopalvelukeskusta Raisiossa.
Olemme koonneet palveluvalikoimaamme kaiken mitä autoilija tarvitsee. Löydät Harkka-yhtiöiden autopalvelukeskuksesta keskeisimmät korjaamo-, huolto- ja pesupalvelut yhdessä kattavien hinaus- ja romuauton vastaanottopalvelujen kanssa.

Meiltä voit hakea esimerkiksi kansainvälistä ajokorttia ja muita kotimaan ulkopuolella tarvittavia matkailuasiapapereita. Olemme Traficomin valtuuttama rekisteröintitoimipiste. Meillä voit suorittaa ajoneuvosi katsastuksen myös raskaan kaluston osalta.  Asiakkaiden hyvä ja mutkaton palvelu on yksi tärkeimmistä yrityksen perusarvoista, kertoo Esa.

Apu on yhden soiton päässä.
Syksyn taas saapuessa on autojen käynnistys ja hinaustarve taas kasvamassa. Soitto meille, ja apu lähtee liikkeelle. On viisasta varautua jo nyt vuodenajan vaihdokseen. Huoltamomme palvelee tarkistaen auton, minkä jälkeen voi huoletta ajella.
Esa muistuttaa myös renkaiden kunnon tarkistamisesta nyt kun päivät lyhenevät talvea odotellessa.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa