Uutissi Turust 26.9 – Ei virallissi mut torellissi

Uutissi Turust. Uutishiiappina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Somes on päivitelty et kuin voi Ylen pääjohtaja tianata enemmän ku Saksan liittokansleri. Metalli neljäysin toimistol rautakourat huakaili et juu-u. kyl kannattais liittokanslerin liittyy liiton jäseneks.
ooo
Turun kaupunkin viästintä pahottelee et tul käynnistäneeks mautonta  ilotteluu kun julkasi  päivityksen misä sanottiin et on ruskan paletin aika. Viästintäjohtaa lupaa olla tarkempi ja toivoo et ei hänel tu  tosta kunnia.
ooo
Vaalimaal on jonkiv verran kuhinaa ku nuaret miähet koittaa karkuun liikekannallepanoo. Toimituksemme tavotti yhren kohtalaises kunnos olevan jatkosotaveteraanin ketä muisteli et 80 vuat takaperin niit kans tuli rajast yli mut sillon ei niilt keritty viisumei kyselemä. Valitettavasti.
ooo
Jääkiakon Sm-liiga on pikku hiljaa käynnistyny. Kaikis joukkueis on korostettu et täsä vaihees on tavotteiren oltava realistissi. Esimerkiks Helsinkin IFKn valmennusjohto on asettanu tavotteeks sen et joukkue vois ennej joulutaukoo voittaa toisenkin pelin.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa