Kauppatorin avajaisviikon huipentuu Keskustan katumarkkinoihin 24.9.

 

Kauppatorin avajaisviikon 17.-24.9. päättää Keskustan katumarkkinat lauantaina 24.9. klo 10–15. Perinteisesti Yliopistonkadun katumarkkinoina tunnettu tapahtuma ulottuu nyt Kauppatorille torin avajaisten kunniaksi. Keskustan katumarkkinat järjestää Turku Center eli Turun Ydinkeskustayhdistys ry.

Teemoina hyväntekeväisyyttä ja urheilua

Keskustan katumarkkinoilla on näkyvänä teemana hyväntekeväisyys. Mukana ovat mm. Lemmikki ry ja lahjoituspalvelu Auttamisesta Arkea. Lemmikki ry muun muassa avaa Anna joulu lemmikillekin -ruokakeräyksen markkinoilla. Myös urheilu näkyy Kauppatorilla, kun 100 vuotta täyttävä ikoninen Turun Palloseura esittäytyy torilla.

Markkinoilla on mukana useita näytteilleasettajia. Mukana ovat mm. Wiklund-keskus, TPS, Lemmikki ry, Åbo Underrättelser, Aava Turku, Mehiläinen, Oma Säästöpankki, Turun Sanomat, Åbo Svenska Teater, TPS ja FinFringe. Myös torimyyjät ovat myymässä omia tuotteitaan.

Juontajana toimii aina yhtä valloittava Kim Rusi, joka haastattelee näytteilleasettajia ja pitää yllä markkinatunnelmaa. Luvassa on myös paljon yllätysohjelmaa, kuten FinFringen lyhyitä esityksiä ja erilaisia tietoiskuja torin lavalla.

Tervetuloa markkinoille ja tutustumaan uuteen Kauppatoriin!

Lisätietoja Kauppatorin avajaisviikosta: https://www.turku.fi/kauppatori/avajaiset

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa