Uutissi Turust 19.9 – ei virallissi mut torellissi

Uutissi Turust. Uutiskurpitsana Vähä Heikkilä morjens
ooo
Tuttava toimittaja pohriskeli otsikoitten tekemisen vaikeutta ja keksis esimerkin et  Jos kalayrittäjä hakis ruokavirastolta lupaa käyttää perkuutähteitä tuotannossaan ja sais kieltävän päätöksen, olis helppo kirjoittaa asiasta kertovaan uutiseen napakka otsikko:
EVIRA
EVÄÄ
EVÄEVÄÄT
ooo
Turun tori avettiin viikovvaihtees juhlallisesten. Äijät torikaffel tosin viisasteli et eiks se avettu jo kolme vuat takaperin, nyt saatiin lopultans kansi kii.
ooo
Ekonomi Karlssonil oli tehty sijotussuunnitelmaa ja salkunhoitaja oli kyselly et onk hänel mittän mainittavii arvoesinei. Karlsson oli sanonu et juu on hänel kolme heittokuutioo koivuklapei vajas.
ooo
Yks Koskiner Raunistulast minkä mää hyvin tunnen pualestans sanos et hänel tulee lämmityslasku nimpal kalliiks et on koht pakko alka kerätä tyhjii pulloi ja tölkei. Hyvä puali asias on et niit löytyy ens alkuun aika pitkäks aikaa omalt tontilt.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa