Hyvi uutissi -Ens viikol ajetaan fillarilla

 

Ensi viikolla 14.–18.11. järjestetään valtakunnallinen Pyöräilytalvi-kampanja. Ympärivuotinen pyöräily on erinomainen tapa säästää sähköä ja nähdä kaupunkia.

Pyöräliitto on järjestänyt Pyöräilytalvi-kampanjaa vuodesta 2015 alkaen. Turku on ympärivuotisen pyöräilyn kaupunkina ollut kampanjassa mukana aiemminkin ja tänä talvena kestäviin liikkumistapoihin on aivan erityisen perusteltua panostaa.

Talvipyöräily sopii erinomaisesti Turun kaupungin sähkönsäästön tavoitteisiin. Tulevan talven aikana on säästettävä sähköä, jotta sähköpulasta johtuvia sähkökatkoja voitaisiin välttää. Polkupyörää ei tarvitse talvellakaan lämmittää samaan tapaan, kuin autoa. Sähköpyörän lataaminen vie murto-osan sähköauton lataamisen vaatimasta sähköstä ja täysin lihasvoimalla tapahtuva liikkuminen on erityisen ilmastoystävällistä.

Pyöräilytalvi-kampanjaviikko on hyvä ajankohta käydä katsomassa vaikka Kupittaan Uudenmaankadun pyörätielle asennettuja uusia projektorivaloja. Toinen hyvä vaihtoehto on käydä pyöräilemässä Turun uusilla pyöräkaduilla Kauppias Hammarin kadulla ja Vatselankadulla.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa