Uutissi Turust 14.11 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisankeriaana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Logomon sillan ylittäjät vuarokaures on laskettu. Heit oli yllättävänkin paljo vaik tiättävästen kaupunkin taholt on hianokseltans kehotettu käyttämä muit reitei. Ettei kallis silta kuluis.
ooo
Kari Jalone ja Fredi Norrena on päässe valmentama Tsekin maajoukkuetta mikä on kiva homma vaik ei niin hyvätulonen  mihen äijät venäläises KHL:s tottus. Ei tässä Prahassa kylvetä kommentoi kaksikko.
ooo
Yks Koskine Raunistulast kenet mää hyvin tunnen ei tänäkäv vuanna päässy parhaiten ansainneiren listal Ilta Sanomas kun ei pystyny näyttämä et olis tianannu yli sata tonnii.  Tämä johtuu hänen väittämäns mukkan pelkästäns siit et Tampereentiän Prisman hedelmäpelist ei saa kuittii voitoist.
ooo
Ronalt Rumppi on ennakkotiaron mukkan  ilmottamas et hän pyrkii taas presirentiks. Meneilläns olevat oikeusjutut voi pikkasen hirastaa mut kyl kai Amerikanki vankiloist saa nykyäns valvotui lomii asioiren hoitamist varte ja ehkä jalkapannan kans voi matkustaa G7  kokouksiin.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa