Yrityskyläs -Ruusukorttelin kahvila

Kävellessäni Ruusukorttelin Hyvinvointikeskuksen ovesta sisään tuli vastaan iloinen puheensorina ja vastapaistetun pullan tuoksu. Ruusukorttelin palveluihin kuuluu senioriasukkaiden lisäksi kaikille ikäihmisille suunnattua päiväohjelmaa. Liikuntaa, kulttuuria, kädentaitoa ja ryhmätoimintaa. Hyvinvointikeskuksessa toimii myös monia yhdistyksiä, jotka palvelevat ikäihmisiä.

Tiloihin on jo kauan kaivattu kahvilaa, joka palvelisi talon asukkaita, vieraita ja miksi ei ihan ohikulkijoita. Avara ja valoisa aula tarjoaa mukavan tilan kohtaamiseen kahvikupin ääressä.
Turkulainen Kahvila-Otava toimii Ruuskorttelin hyvinvointikeskuksen aulassa. Hannele Haapanen on mukana Kahvila-Otavan työssä, sen eri pisteissä, palvellen iloisella luonteellaan kahvilassa vierailijoita. Keskustellessamme Hannelen kanssa nousi esille myös aulan monipuolisen käytön mahdollisuus tulevaisuudessa. Otavalaiset ovat hyviä kehittämään monipuolista ohjelmaa turkulaisten riemuksi.

Tervetuloa tuoreelle kahville ja pullalle Ruusukorttelin Hyvinvointikeskuksen aulaan.Tarjolla kahvilatuotteita:
• itse leivotut pullat, suolaiset ja makeat piirakat
• suussa sulavat kakut
• muuta pientä suolaista ja makeaa
• virvoitusjuomia ja jäätelöä sekä muita herkkuja

Kahvila-Otavalta onnistuvat myös erilaiset kokoustarjoilut.
Ota yhteyttä ja kysy lisää! ruusu@kahvila-otava.fi

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa