Asukkailta kysytään näkemyksiä jätehuollosta Lounais-Suomessa

 

Vakituisten ja vapaa-ajan asukkaiden näkemyksiä jätehuollosta selvitetään asukaskyselyllä, joka on avoinna 11.-28.2.2022. Asukkaiden toivotaan osallistuvan kyselyyn ja kertovan mielipiteensä, millaisia tavoitteita jätehuollon kehittämiselle Lounais-Suomessa tulisi asettaa.

Kyselyn tuloksia käytetään alueen kuntien yhteisen jätehuoltopoliittisen ohjelman päivittämisessä vuosille 2023–2028. Ohjelmassa esitetään yhteinen näkemys kuntien jätehuollon tavoitteista sekä keinoista, joilla ne voitaisiin saavuttaa.

Jätehuoltopoliittisen ohjelman laativat ja toteuttavat alueen 18 kuntaa (Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Lieto, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Turku ja Uusikaupunki) sekä niiden omistama jätehuoltoyhtiö Lounais-Suomen Jätehuolto Oy (LSJH) ja yhteinen jätehuoltoviranomainen Lounais-Suomen jätehuoltolautakunta. Jätehuoltolautakunta on vastuussa ohjelman valmistelusta ja seurannasta.

Osallistu ja vaikuta: Mihin suuntaan jätehuoltoa kehitetään Lounais-Suomessa? -asukaskysely löytyy osoitteesta: https://kerrokantasi.turku.fi/jatehuolto

 

Lisätietoja:

Pirjo Rinne, vs. jätehuoltoasiamies, Lounais-Suomen jätelautakunta, p. 040 182 7527, pirjo.i.rinne@turku.fi

Veli-Matti Suhonen, jätehuoltoasiamies, Lounais-Suomen jätelautakunta, p. 040 1807657, veli-matti.suhonen@turku.fi

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa