TPS murskasi HIFK:n lauantain kotipelissä

TPS juhli jälleen voittoa HIFK:ta vastaan. Arkistokuva.

Toista kertaa peräkkäin Turun Palloseura ei hukannut päätöserässä voittoa selvästä johtoasemasta SM-liigassa. Keskiviikkona KooKoo vei Kouvolassa voiton TPS:n nenän edestä iskemällä kolmannessa erässä neljä maalia, mutta lauantaina turkulaisten johto piti 4–0-kotivoittoon HIFK:sta.

Turkuhallissa oli pitkästä aikaa liigatunnelmaa, kun lauantain myöhäisottelu oli houkutellut halliin lähes 4 200 katsojaa.

– Hieno taisteluvoitto runsaan yleisön edessä. Pystyimme pelaamaan järkevää hyökkäyspeliä ja puolustus toimi tiiviinä, iloitsi TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas

TPS:n kapteeni Juhani Jasu vei kotijoukkueen johtoon avauserän lopulla iskemällä HIFK:n maalivahdin Michael Garteigin torjunnasta kimmonneen kiekon verkkoon. Mitch Hults ja Mikael Pyyhtiä lisäsivät kotijoukkueen johtoa toisessa erässä, ja voittoluvut sinetöi Eetu Liukas tyhjään maaliin päätössummerin soidessa.

TPS:n maalilla Andrei Karejev pelasi loistavasti ja pohjusti voiton 32 torjunnallaan.

– Tunnetta oli paljon pelissä, mutta emme saaneet voimaa takaa-ajoon, HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen harmitteli.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa