Jos sinulla on mahdollisuus ostaa tuoretta papaijaa paikallisesta ruokakaupastasi tai torilta, tartu tilaisuuteen! Tässä on yksi tulehtuneisuutta poistavista hedelmistä, joka auttaa parantamaan ruoansulatusta sekä on hyvin hyödyllinen sellaisina aikoina, jolloin haluat pudottaa hiukan painoa.
Papaiini, joka on papaijan hedelmälihasta löytyvä ainesosa, on entsyymi. Papaiini lisää entsyymiaktiivisuutta, joka edistää monien erilaisten tärkkelysten muuntumista pitkäketjuisista hiilihydraateista yksinkertaisiksi monosakkarideiksi ja proteiineja aminohapoiksi.
Entsyymeillä on näin vaikutus ruoansulatukseen. Jos ruokaa jää puutteellisen entsyymitoiminnan seurauksena pilkkomatta, ne hajoavat myöhemmin paksusuolessa mädättäjäbakteerien toimesta ja muodostavat suuren määrän kaasua, aiheuttaen epämukavan olon vatsan ja suoliston turvotessa.
Voit syödä papaijan sellaisenaan, mutta se on herkullista myös hedelmäsalaateissa ja jälkiruuissa. Purista hedelmälihan päälle limemehua parantaaksesi sen makua entisestään.
Säilytä papaijoita pimeässä paikassa, ei jääkaapissa. Kypsä papaija on väriltään keltavihreä, painuu hieman sisään sitä kevyesti painettaessa ja tuoksuu ihanan makealta.
Herkkuhetkiä toivottaen!
Voita brunssi kahdelle

Klikkaa ja osallistu https://www.facebook.com/photo/?fbid=1308698951054575&set=a.659858589271951
Star Tours -Matkoja vuodesta 1986

Olemme henkilökohtaiseen palveluun ja helppoon asiointiin panostava matkatoimisto. Järjestämme pakettimatkoja ympäri vuoden sekä Suomeen että ulkomaille, aina päivän mittaisista
Auringonvalo on yksi luonnon voimakkaimmista ja tärkeimmistä hyvinvoinnin lähteistä! Tässä kattava ja helposti ymmärrettävä yhteenveto auringonvalon hyödyistä ihmiselle

☀️ 1. D-vitamiinin lähde Auringon UVB-säteily saa ihon tuottamaan D-vitamiinia, jota tarvitaan: Luuston ja hampaiden vahvuuteen Immuniteetin toimintaan Mielialan
Kenen kanssa herkkuaterialle?

Osallistu Facebookissa allaolevasta linkistä https://www.facebook.com/uutissiturust
8 hyvää asiaa hunajasta

🍯 1. Luonnollinen makeuttaja Hunaja on makea, mutta siinä on enemmän makua ja vähemmän prosessointia kuin valkoisessa sokerissa. Koska
Sattus ja tapahtus
