5 syytä miksi on tärkeää juoda vettä aamulla

Miksi on tärkeää juoda vettä aamulla?

Tässä 5 hyvää syytä. Hyviä syitä aamujuomiseen on valtavasti, tässä viisi tärkeää.

 

1. Veden juominen boostaa/parantaa aineenvaihduntaa. (Tärkeä pointti)

Parempi aineenvaihdunta tarkoittaa myös parempaa ruoansulatusta.

 

2. Ruoansulatushäiriöt johtuvat usein mahalaukun happamuuden lisääntymisestä. Närästyksessä nämä hapot nousevat ruokatorveen. Kun juot vettä tyhjään vatsaan, mahahapot laimenevat. Tämä auttaa närästysoireisiin jo heti aamusta.

 

3. Aamulla  tyhjään vatsaan juotu vesi parantaa ruoansulatusta. Et tunne yhtä herkästi näläntunnetta.

 

4. Aamuinen vedenjuonti auttaa ylläpitämään terveyttä, sillä se tukee elimistön puolustusjärjestelmän ja lymfakierron toimintaa. Kun nämä järjestelmät toimivat kunnolla, elimistö pystyy siis puolustautumaan tehokkaammin sairauksia vastaan.

 

5. Muutaman vesilasillisen juominen tyhjään mahaan on loistava kikka tukea painonpudotusta. Vesi auttaa polttamaan rasvaa ja kaloreita, täyttää mahaa ja estää ylensyönnin ja hillitsee napostelun tarvetta. Vesi auttaa myös pitämään kehon nestetasapainon kunnossa ja ehkäisee inhottavaa turvotusta.

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa