7 hyötyä kun syöt säännöllisesti inkivääriä

Seuraavassa inkiväärin hyötyjä säännöllisesti käytettynä

 

  • Inkivääri on luontainen kipulääke ja tulehdusten rauhoittaja. Inkivääri on hyvä luonnollinen vaihtoehto monien kivuliaiden ja tulehdusperäisten tautien hoidossa ja se voi auttaa esimerkiksi nivelreuman ja muiden nivelten ja luuston sairauksien helpottamisessa sekä kroonisen väsymyksen hoidossa.
  • Ruoansulatus ja vatsavaivat. Inkiväärillä voidaan hoitaa hidastunutta ruuansulatusta, ilmavaivoja, mahakatarria, vatsahaavaa, ripulia ja niin edelleen. Inkivääri myös suojaa vatsaa alkoholia nautittaessa ja lääkityksen aikana.
  • Kurkun tulehdukset. Inkivääri auttaa kurkun alueen tulehdusten hoidossa, ja esimerkiksi ammattilaulajat luottavat usein inkiväärin parantavaan vaikutukseen mikäli heidän äänensä on kadonnut tulehduksen seurauksena
  • Pahoinvointi ja oksentelu. Inkivääriä suositellaan käytettäväksi raskauspahoinvoinnin hoitamiseen erityisesti ensimmäisten raskauskuukausien aikaan, sillä inkiväärillä ei ole mitään sivuvaikutuksia odottavaan äitiin tai sikiöön. Inkivääri on myös loistava ravintolisä kemoterapian tai muun syöpähoidon aikana.
  • Inkivääri ennaltaehkäisee matkapahoinvointia.
  • Inkivääristä saa lämpöä. Inkivääri on tulinen ja kirpakka kasvi, josta saa luontaista apua kylmyyden kestämiseen talvella. Vilukissoille inkivääri on todellinen pelastus, sillä sitä voi hieroa esimerkiksi kylmiin jalkoihin tai nauttia pilkottuna teen seassa. Lämpimämpinä vuodenaikoina tulee kuitenkin muistaa, että inkivääri lisää hikoilua juurikin mausteisuutensa takia.
  • Inkivääri kiihdyttää aineenvaihduntaa. Inkivääri tehostaa elimistön aineenvaihduntaa luontaisin keinoin, mikä taas on hyvinkin hyödyllinen etu ylimääräisiä kiloja karistettaessa.

“Askel terveyteen”

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa