Projekti Radikaali – ehkäisee kiusaamista, yksinäisyyttä ja syrjäytymistä.

 

Projekti Radikaali saa voimansa nuorten halusta muuttaa asenteita ja ilmapiiriä. Yhdistyksen tarkoituksena on osallistua sellaisten ajatusmallien rakentamiseen, jotka todella ehkäisevät kiusaamista, yksinäisyyttä ja syrjäytymistä.

Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, mutta se ei estä yhteistyötä. Kohtaamme jokaisen nuoren arvokkaana yksilönä.

Etsit sitten ystävää, harrastusporukkaa tai ihan vain kuuntelevaa korvaa – Meidän avullamme se viimeistään löytyy!

Kouluvierailut ovat tärkein osa työtämme ja työstämme yhdessä koulun nuorten kanssa tapahtumia, joissa keskustellaan kiusaamiseen ja syrjäytymiseen liittyvistä aiheista koko koulun kesken. Jokainen vierailu on yksilöity koulun tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tavoitteena on synnyttää kouluun nuorista oma Projekti Radikaali ryhmä.

Olemme vierailleet mm. seuraavissa kouluissa: Lyseon yhtenäiskoulu, Spesian ammattiopisto, Topeliuksen yhtenäiskoulu, Vaisaaren koulu, Vasaramäen yhtenäiskoulu. Olemme jo ehtineet tehdä toistakymmentä koulutilaisuutta Turun alueella. Olemme keränneet kouluvierailuilta palautetta sekä oppilailta, että yhteistyökumppaneilta.

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa