turust.fi

Uutissi Turust 6.3.2017

FORI_06

Uutissi Turust. Uutispunkkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Lahren mm-hiihtoi on analyseerattu kovin ja yleisest ollaan sihen tulokseen tultu et kyl Suamen hiihäjät mones miäles kaatus ettenpäi.
ooo
Uusimpien paljastusten mukka presirentti Trumpin nuarel vävypojal olisis ollu yhteys venäläiseen diplomaattiin eli hän olis Trumpil niin sanottu lastenkotiryssä.
ooo
Sosialiremokraattinen pualue ilmottaa et hee kyl asettaa oman ehrokkaan presirentivvaaleihin 2018. Tosin ei o ketäv viäl suastunu. Ruusenlööffin Japikin kuulemma jo pitää puhelinta sänkyv viäres valmiina.
ooo
Turun kaupunkinteatterin 7 veljestä on alustavast valittu. Lopullinev varmistus tiätty saaraav vast sitte kun isyystestin tulokset on saatu.
ooo
Rymättylän Röölän vanhas sillitehtaas on nyt viinitehras. Maku on tiättäväst omintakeine. Voi jojhtuu siit et viini ikäännytetään tehtaan omis vanhois tynnyreis.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!