turust.fi

Uutissi Turust 6.2.2017

FORI_36

Uutissi Turust. Uutistanterona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Demarinuaret ehrotti et perustettais simmonen kun lihavero. Ei menny läpi Puheejjohtaja Rinne kävi vaakal ja laski et tulis kohtuuttoman kalliiks.
ooo
Ruatti ja Suami on alkamas sotilaallissen yhteistyähön Iso Pritannian kans. Ku heil on tämä Prexitti ni ei voi Normandias enää maihinnousta, jos tulee tarve ni käytetä hakkapeliitoi.
ooo
Warkauden lehden nettisivui oli hakkeroitu ja haukuttu Isis järjestöö. Oli uhottu et turha on sen täällä kalakukkoilla.
ooo
Tilastollisest on käymäs niin et viiminen suamalainen syntyy vuanna 2067. Ehkä hänen äitiyspakkaukseen ei kannata kortonkipakettii laittaakka.
ooo
Suamen naiset on kiältäytyne joukol osallistumast sprinttimatkal MM-kisois. Ei o ihme. Harva nainen on miältyny pikaseen vetoon vapaal tyylil perjantai alkuillast
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!