turust.fi

Uutissi Turust 20.2.2017

FORI_17

Uutissi Turust. Uutisavokaadona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Niämi oli tiätävänäns et aurinkokuninkas Tami Tamminen on lopultaskin ymmärtäny arvons ja palkannu autonkuljettajan. Tai voi täsä siitäkin olla kysymys et oli kuvauttanu ittens 4 kertaa peltipoliisil.
ooo ooo
Noit Ronalt Trumpin tviittaukset siit et lehristö on kansalaisten vihollinen voi Suames kans johtaa leh´ritten nimenmuutoksiin. Simmoset on tiaros ku Satakunnan Kansanviiholline, Hämeen Kansanviholline ja Lapin Kansanviholline.
ooo
Toi oli ihmetyst herättäny et Trumppi sanos et viikol tehtiin Ruatsiin terroristihyäkkäys. Ymmärrettävä väärinkäsitys, kysymykses oli tämä suamalaisten abiristeily.
ooo
Tähän liittyy et ihmeteltiin et kuin joku tyyppi ajeli avomersul penkkariautojen peräs ja heitteli karkei. No, hän oli yksityisoppilas.
ooo
Yks Koskiner Raunistulast minkä mää hyvin tunnen on vetäny koko ikäns norttii kaks askii päiväs. Nyt hän sanos et vast tulee arvostusta kun uutisis oli sanottu et Suami tarvii hiilinialuja.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!