turust.fi

Uutissi Turust 12.6.2017

FORI_28

Uutissi Turust. Uutisradikaalina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Oli unhottunu Yle Areena pääl mist tuli persutten pualuekokous. Ensin erhetyttiin kyl luulemaan et nyt lähetetään koko päivä suarana lähetyksenä Kummelii.
ooo
Tämä erhetys meni koht pian ohitte kun kävi selväks ettei see ollukkan Kummeli suarana vaan Teiniliiton liittokokous 1972 uusintana.
ooo
Nämät ns maahammuuttokriittiset saattaa olla oikias tämän rajat kii kohkaamisen kans. Nykkin kun annettiin ukrainalaisil viisumivapaus ni heti ne kävi ryäväämäs pöllöilt kolme pistet.
ooo
Sosialiremokraateil on omaty onkelmans kans kun ei meinannu mistääl löytyy presirenttiehrokast. No nyt on haku avoin ja jo rupes tipahtelema. Toistaseks on ilmottautunu ainakin Entinen miäs, Ukko Mustalaine ja Loimaan Erkki.
ooo
Kimi Räikkösen Ferrari hajos ja hän päästeli tiimirariossen suamenkiälisi voimasanoi. Kansaivvälinen yleisö vaan ihmetteli et kuin se nyt yhtäkkii rupes Vuittonin laukkuans pyytelemä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!